• nederlands design
  • maatwerk meubelen

Over DFDesign

Dutch Furniture Design is een Nederlandse meubelfabrikant die gespecialiseerd is in maatwerk design zitmeubelen. Het bedrijf is in 2008 opgericht en is gevestigd in de centraal gelegen, historische stad Buren.


Sinds de oprichting heeft DFDesign zich ontwikkeld tot een bekende speler in de Nederlandse meubelindustrie. De originele Dutch Design meubels zijn inmiddels te vinden in legio gerenommeerde woonwinkels door heel Nederland.

Dutch Design: 100% Nederlandse meubels

De banken en stoelen van Dutch Furniture Design kenmerken zich door kwaliteit, design en maatwerk. Alle zitmeubelen worden met de hand gemaakt, geheel afgestemd op uw wensen of die van uw klant. Zo garanderen wij een uniek meubelstuk van hoge kwaliteit, waarvan jaren genoten kan worden.


Bent u benieuwd naar onze collectie? Bekijk dan onze banken, fauteuils, stoelen en hockers.

Design meubels op maat

Om de beste kwaliteit te waarborgen worden al onze zitmeubelen met de hand vervaardigd. Dit is nagenoeg noodzakelijk, omdat klanten met vrijwel al hun wensen bij ons terecht kunnen. Zo hebben wij het gehele traject van de meubelproductie, in eigen hand.


Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht door een van onze dealers, zullen wij beginnen met het productieproces. Dit begint met het bouwen van de rompen, het snijden en stikken van de stof en vervolgens het vullen en daadwerkelijk stofferen van de meubels. Hierbij maken wij alleen gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen. Zo blijven onze design zitmeubelen langdurig mooi én comfortabel.


Onze banken, stoelen en fauteuils behoren tot het hogere segment design meubelen. Wilt u jarenlang plezier van kwaliteit design meubels? Neem dan een kijkje bij een van onze dealers of bezoek onze showroom. Uiteraard mag u altijd contact met ons opnemen, mail naar info@dfdesign.nl of bel 0344 57 71 71. Wij staan u graag te woord.

onze design collectie