• nederlands design
  • maatwerk meubelen

Maatwerk design zitmeubelen

Bij Dutch Furniture Design staat kwaliteit hoog in het vaandel. Maatwerk betekend bij ons dan ook echt dat alle banken en stoelen op maat gemaakt worden. Zo heeft u niet alleen keuze qua bekleding van uw zitmeubelen, ook de afmetingen en vulling van de meubels, worden geheel afgestemd op uw wensen. Zo garanderen wij dat u een uniek meubelstuk in huis heeft.

Banken en stoelen van Nederlandse komaf

DFDesign is opgericht in 2008. Sindsdien produceren wij onze zitmeubelen vanuit de centraal gelegen stad Buren. Onze ambachtelijke banken en stoelen worden geheel met de hand gemaakt. Op deze manier kunnen wij u “echt” maatwerk garanderen.


Elke bank uit onze collectie kan geleverd worden als tweezits-, driezits-, hoekbank, loveseat en alles wat daar tussen zit. Onze design banken worden geheel op maat gemaakt. Zo heeft u naast het type bank, ook een keuze qua afmetingen, zitcomfort en uitstraling.


Heeft u wensen met betrekking tot een bredere armleuning? Een design bank die tot op de centimeter nauwkeurig in uw huis past? Of wilt u hogere kussens in uw nieuwe bank? Geen verzoek is ons te gek!


Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen dat uw design zitmeubel geheel op maat wordt gemaakt. Zo krijgt u een bank of stoel met het zitcomfort én de uitstraling die u wenst.


Uitstraling en bekleding:

Naast zitcomfort is de uitstraling van uw bank of stoel van groot belang. U kunt bij Dutch Furniture Design kiezen uit een actuele collectie van stijlvolle en duurzame, high-end stoffen. Kwaliteit mag immers gezien én gevoeld worden.


Als de keuze van de stof is bepaald kan er gekozen worden uit diverse afwerkingen van uw design bank of -stoel. U kunt hierbij denken aan een afwerking met smalle of brede biezen, Engelse naad of inside-out stiksels. Daarnaast heeft u een ruime keuze in het type en kleur van de poten.


Met de exclusieve design meubelen van DFDesign krijgt u een volledige beleving van uw zitmeubel. Ervaar het zelf!


U kunt onze producten vinden in legio gerenommeerde woonwinkels door heel Nederland of in onze showroom in Buren. Heeft u vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

onze design collectie